Ce va ofera Cabinetul de Detectivi Braila?

… dovezi, obtinute in urma activtatii de supraveghere operativa, care pot fi utilizate în instanță sau în alte cazuri, ca dovezi de necontestat și pentru a dovedi sau infirma o suspiciune, o faptă sau activități infracționale.

Un alt beneficiu este acela ca va puteti detasa de situatia impovaratoare care va copleseste.

Daca nu sunteti implicati personal in activitatile de stangere de informatii, nu veti ridica suspiciunile persoanei supravegheate și veți fi protejat fizic de orice alte persoana implicata, cum ar fi debitori, martori, sau oameni care încearcă să ta insele.

Detectivii din Braila, de asemenea, știu cum să colecteze probe prin mijloace discrete și în întregime legale. Acest lucru vă protejează de situatiile in care, accidental sau din cauza lipsei de experienta, v-ati pune într-o situație riscanta . Nu este indicat ca o persoana neexperimentata sa se puna in pericol in încercarea de a face munca de investigare. Pentru aceasta  suntem aici, pentru a proteja interesele personale, siguranta,reputatia sau afacerile dvs.

Un alt beneficiu este capacitatea de anticipare a unei persoane experinetate, in mod sigur, ne-am mai confruntat cu multe cazuri, asemanatoarea cu cel al dvs. si stim cum sa abordam fiecare caz in parte si de ce sa ne ferim, astfel incat sa putem duce la bun sfarsit investigatia.

Detectivul de Serviciu