Blog

Edit this subtitle in customizer's archive blog section

Ce va ofera Cabinetul de Detectivi Braila?

… dovezi, obtinute in urma activtatii de supraveghere operativa, care pot fi utilizate în instanță sau în alte cazuri, ca dovezi de necontestat și pentru a dovedi sau infirma o suspiciune, o faptă sau activități infracționale.

Un alt beneficiu este acela ca va puteti detasa de situatia impovaratoare care va copleseste.

Daca nu sunteti implicati personal in activitatile de stangere de informatii, nu veti ridica suspiciunile persoanei supravegheate și veți fi protejat fizic de orice alte persoana implicata, cum ar fi debitori, martori, sau oameni care încearcă să ta insele.

Detectivii din Braila, de asemenea, știu cum să colecteze probe prin mijloace discrete și în întregime legale. Acest lucru vă protejează de situatiile in care, accidental sau din cauza lipsei de experienta, v-ati pune într-o situație riscanta . Nu este indicat ca o persoana neexperimentata sa se puna in pericol in încercarea de a face munca de investigare. Pentru aceasta  suntem aici, pentru a proteja interesele personale, siguranta,reputatia sau afacerile dvs.

Un alt beneficiu este capacitatea de anticipare a unei persoane experinetate, in mod sigur, ne-am mai confruntat cu multe cazuri, asemanatoarea cu cel al dvs. si stim cum sa abordam fiecare caz in parte si de ce sa ne ferim, astfel incat sa putem duce la bun sfarsit investigatia.

Detectivul de Serviciu

Detectiv Braila

Cabinetul Individual Detectiv Particular Ene D. Gabriel activeaza atat in Braila cat si in zonele limitrofe (Ilfov, Buzau, Prahova si Dambovita) ori in alte localitati din tara sau strainatate. Putem sa acordam o gama larga de investigatii atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice, indiferent daca este vorba de supraveghere de persoane, infiltrare de detectivi, investigatii economice, etc. Avand in vedere ca reputatia noastra continua sa creasca intr-un mod accelerat datorita recomandarilor clientilor nostri care au vazut rezultatele noastre si care cunosc profesionalismul, discretia si integritatea noastra, ne dorim sa stabilim un nou standard calitativ in domeniul investigatiilor private. O mare parte din succesul nostru se datoreaza implicarii personale a Sefului Cabinetului in fiecare caz, de la inceput si pana la sfarsit, pentru a asigura indeplinirea standardelor de discretie si confidentilaitate precum si pentru garantarea succesului investigatiei. Ne dorim si ne-am construit o imagine impecabila, in prezenta rata de succes este de 100%. Datorita gradului de discretie cu care actionam nu am fost nici macar o data descoperiti. Aveti o intrebare care va macina? Noi va dam raspunsul! La fel ca in jocul de sah, succesul detectivului particular incepe cu primele mutari, care trebuie sa fie precise si corecte. In acest sens trebuie luat in considerare faptul ca greselile de inceput sunt uneori nimicitoare pentru reusita si va fi nevoie de multa pricepere, disciplina si munca istovitoare pentru a se recuceri pozitia initiala. In acest sens, de la inceput vom initia un demers specific si sistemetic pentru a alcatui o conceptie si un plan de actiune, care sa aiba in vedere evaluarea posibilitatilor de succes. Utilitatea informatiilor procurate se regaseste in raportul final si elementele cu caracter probatoriu, rezultate in urma activitatilor informative desfasurate, toate acestea fiind puse la dispozitia clientului. Datele si informatiile obtinute pe parcursul actiunilor investigative sunt destinate exclusiv clientului si au caracter confidential. Ramane la aprecierea clientului modalitatea in care se va folosi de aceste elemente, conditia fiind sa nu deconspire modalitatea de obtinere a lor. Daca doriti un detectiv particular care sa activeze in judetul Braila sau in alte localitati din judet, din tara sau strainatate, alegeti unul atestat si experimentat astfel incat sa evitati orice alte naplaceri ulterioare. Detectivii Particulari din Braila lucreaza pentru a descoperi adevarul astfel incat dumneavoastra sa actionati in consecinta. 

De ce suntem alegerea potrivita?

  • Acordam mare atentie informatiilor primite de la clientii nostri;
  • Pentru a asigura succesul investigatiei, va oferim cea mai eficienta strategie, pe baza experientei acumulate in rezolvarea cazurilor asemanatoare;
  • Actionam la momentul potrivit pentru a satisface nevoile dumneavoastra;
  • Nu agream solutii ce exced cadrului legal (de ex. interceptarea unei convorbiri telefonice), consideram ca orice problema se poate rezolva si cu respectarea legii, chiar daca necesita o perioada mai mare de timp, rezultatele vor putea fi exploatate mai eficient;
  • Nu percepem taxe suplimentare pentru zilele de weekend, sarbatori legale;
  • Rata de succes este de 100%, aceasta este si punctul nostru forte in raport cu celelalte agentii de investigatii;
  • Suntem singura agentie care am acceptat si am rezolvat cu succes cazuri in care alti detectivi au dat gres sau au fost descoperiti.